Foto

Nieuwe single een feit!

30 mei 2013

De nieuwe single: Je moest eens weten.... is eindelijk uit! Na een langdurig opnameproces en het luisteren en doornemen van vele liedjes is dit de nieuwe single geworden! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en in grote getallen zullen downloaden en aanvragen bij de radiostations! Je kunt hem hier downloaden:
http://www.targetmusic.nl/order?id=608104515&rtlo=37194&rtaff=17958

Of hier de clip bekijken:
http://savetubevideo.com/?v=f_xDCRV4O3E

Foto

Toppers 1 groot feest!

30 mei 2013

Afgelopen weekend was het weer zover de 9de editie van de Toppers! En ik mocht samen met mijn vrienden Wesley Klein en Danny Froger een deel van de pauze verzorgen, en het was fantastisch! Ook traden we op bij de fanzone naast de HmH... Ondanks het slechte weer was de sfeer erg goed en hebben we het ook daar erg naar onze zin gehad! Kortom Toppers 2013 is weer onvergetelijk! Nu wachten tot de dvd komt.......
Ik zeg volgend jaar gewoon weer bij 10 jaar Toppers!

Foto

Nieuwtjes van Danny

28 maart 2012

Beste Allemaal,

Het is even stil geweest op de site, maar dat heeft met veel dingen te maken. Natuurlijk was het eind vorig jaar nogal hecktisch met veel optredens en promotie voor mijn 25 jarig jubileumalbum. In december ben ik aan mijn optredenreeks in Oostenrijk begonnen en dit liep door tm 17 maart jl. Kortom ik ben dus veel in het buitenland geweest en had hierdoor wat minder tijd om de site up to date te houden. Nu ben ik weer in het land en wil graag met je delen dat ik druk bezig ben met de planning van een nieuwe single, staan er natuurlijk weer veel leuke optredens in de agenda en zijn er nog veel meer plannen waarover later meer... Kan je ook nog even melden dat er een app voor je iphone te verkijgen is in de store zodat je op je mobiel mij kunt volgen. Verder hou ik jullie weer op de hoogte van alles wat er in mijn artiestenleven gebeurt!

Groetjes

Danny Nicolay

Foto

Danny Nicolay - 25 Jarig Jubileum Album is nu uit!

4 november 2011

Lieve fans,

Pffff 25 jaar al bezig in dit gekke, leuke fantastische vak. Wat is het snel gegaan! Ik weet nog heel goed dat ik mijn eerste single “Ik weet een land opnam toen ik 12 jaar oud was. Het liedje is geschreven door Rene Verduyn en toen ik de single kreeg uitgereikt door Koos Alberts was ik natuurlijk enorm trots. Daarna volgde nog een aantal singles die ik mede dankzij mijn vader en moeder heb kunnen opnemen. Zij geloven al 25 jaar in mijn zangkunsten en volgen dan ook alles op de voet. Mijn vader gaat nog steeds mee al begeleider tijdens mijn optredens en we hebben samen al heel wat uurtjes in de zalen, kroegen en feesttenten van Nederland doorgebracht en vele kilometers asvalt weggevreten in binnen- en buitenland. Ook mijn geweldige vrouw Petra en mijn zoontje Winston zijn een enorme steun in mijn carrière, zonder hun zou ik nu niet zijn waar ik nu sta. Zij geven mij de inspiratie, kracht en doorzettingsvermogen om mijn doel te bereiken in dit mooie maar harde vak, waar je toch ook regelmatig wordt teleurgesteld door mensen die je van alles beloven.... Zo heb ik tijdens talentenjachten geldprijzen gewonnen, auto’s, optredens, platencontracten en nog veel meer! Echter heb ik ze nooit ontvangen, want die prijzen waren meestal 1 grote luchtballon. Dit gebeurde later natuurlijk ook nog regelmatig met de cd’s die ik heb uitgebracht waarvan we allemaal dachten dat het een hit was, maar niemand het wilde draaien.... Maar goed het vak, de muziek, het optreden en de fans houden je op de been en stimuleren je om door te gaan naar de top die je wil bereiken. Vandaar dat ik al 25 jaar muziek maak en optreed! Ik hoop echt dat ik het nog 25 jaar mag doen! Op deze cd vindt je een verzameling van veel liedjes die ik in de afgelopen 25 jaar heb gemaakt. Ik heb zelfs een aantal vinyl singles digitaal laten omzetten. Je kan dus ook luisteren naar mij toen ik 12 jaar was met het liedje “Ik weet een land”. Mijn muzikale leven op 1 cd dus. Veel luisterplezier!

Je kunt 'm hier reeds downloaden:
http://www.targetmusic.nl/order?id=112403986&rtlo=37194&rtaff=17958

Liefs

Danny Nicolay

Foto

Danny Nicolay doet gooi naar Songfestival!

30 september 2011

Ook Danny Nicolay doet gooi naar Songfestival!

Danny Nicolay, eerder dit jaar nog drie dagen te zien in de Amsterdam ArenA als vijfde Topper bij De Toppers in Concert, wil ook een poging wagen om in de finale te komen van het Nationale Songfestival. De zanger heeft donderdag zijn inzending in de bekende bus gedaan op het TROS-terrein.

Danny, bekend van nummers als "Wat een nacht" en "Nee", wil met zijn inzending het authentieke Songfestivallied weer terug op de kaart zetten.”Ik had daar zo mijn ideeën over en samen met liedjesschrijver Jeroen Dirksen ben ik aan de slag gegaan en hij heeft mijn gedachten perfect verwoord in het nummer "Zeg maar ja, en geen nee!".

Eerder werd al bekend dat ook Tim Douwsma, Los Angeles The Voices, Antje Monteiro en Erikah Karst een bijdrage hebben gedeponeerd in de grote Songfestivalbus van de TROS.

Foto

25 jarig Jubileum Show Danny Nicolay

27 september 2011

Op 6 november 2011 zal Danny een groot feest geven in Hardersplaza te Harderwijk! show is van 15:00 tot 21:00uur met gastoptredens van Karin La Fleur, Danny Froger, Guus, Leenderd en een Big Surprise Act!
Bestel nu je gratis kaarten via: www.hardersplaza.nl

Foto

CD, fotokaart met handtekening voor het goede doel

6 augustus 2011

lieve fans van Danny Nicolay zoals jullie misschien wel weten is Danny afgelopen woensdag bij radio9oostzaan langs geweest en heeft toen een cd met fotokaart met handtekening ter beschikking gesteld voor het KWF! Wil je hier op bieden.....ga dan naar http://schotinderoos-radio9.hyves.nl/ info: carlaschot@hotmail.com
Danny bedankt voor je medewerking en we hopen dat het een leuk bedrag gaat opleveren!

Foto

Winnaar langste videoclip bekend

25 juli 2011

Een aantal weken lang is men opgeroepen filmpjes in te sturen van de single Nee. Hiermee proberen we de langste videoclip ooit gemaakt in te sturen voor een wereldrecord. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag maar uit de inzendingen is er wel een winnaar die naar het oordeel van de jury (Ultimate Management) de leukste clip heeft gemaakt!

De winnaar van de reis naar Oostenrijk voor 2 personen naar Westendorf tijdens de feestweek in 2012 in geworden:

Diny Polman uit Varseveld.

Van harte gefeliciteerd met je prijs!

Hierbij een compilatie van de leukste inzendingen:
http://www.youtube.com/watch?v=dM5wrixoqpo

Foto

Wordt Danny Nicolay de nieuwe vierde topper?

1 juni 2011

Danny Nicolay heeft als winnaar van de wedstrijd ‘Wie wordt de vijfde Topper?’ net drie optredens achter de rug in de Amsterdam ArenA samen met Gordon, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.

De optredens werden zeer enthousiast ontvangen door het publiek en in diverse media meldde zelfs dat Danny zijn inbreng niet onderdeed voor die van De Toppers zelf. Er wordt zelfs al gefluisterd dat de zanger is benaderd om de nieuwe vierde Topper te worden nu Gordon het nest heeft verlaten.

Danny moet ontzettend lachen om de speculaties, maar benadrukt dat hij nog niet is benaderd door de heren. “Ik zou het echt geweldig vinden als ik gevraagd zou worden, maar helaas is dat nu nog niet het geval. Maar ze waren heel erg happy met mij en vonden ook dat ik er zo tussen zou passen als Topper. Het plaatje klopte helemaal riepen ze en dat is natuurlijk een enorm compliment”, aldus Danny . “Ik heb ze laten weten dat dit absoluut naar meer smaakt, en nu Gordon afscheid weet je nooit hoe het kan gaan lopen.”

De Hyvespagina, Twitter en Facebook van Danny draaien overuren door de vele positieve reacties. De zanger is de vier heren dan ook eeuwig dankbaar voor deze kans.”Het was een cadeau om voor zoveel mensen te mogen optreden. Het is onbeschrijfelijk wat er door je heen gaat als je daar het podium opkomt. Zoveel energie die de mensen afgeven. Het is 1 grote adrenalinekick! Ik heb er meer dan intens van genoten.”

Danny bracht afgelopen week ook zijn nieuwe single ‘Nee’ uit, die meteen volle aandacht kreeg op veel radio en tv-stations.” Wellicht gaat dit de hit worden waar ik al jaren van droom”, roept de zanger. “Mocht dit uitblijven dan pakt niemand mij deze Toppers ervaring meer af en zal ik het m'n leven niet vergeten! Wat was dit mooi zeg!”

Bron: ShowNu.nl

Foto

Win 2x een reis voor 2 personen naar Bulgarije!

24 mei 2011

Beste hyvesvrienden,

Omdat ik 5de topper geworden ben en ik in juni met Ferio Holland OK vakanties naar Bulgarije ga om daar 2 optredens te verzorgen, mag ik nu 2 reizen gaan weggeven. Om hier kans op te maken moet je het volgende doen:

Ferio stelt 2 reizen voor Holland Ok beschikbaar naar Bulgarije, vertrek op 20 juni, voor 8 dagen all inclusive!
Om hier kans op te maken moet je het volgende doen:

Download de nieuwe single van Danny Nicolay
http://www.targetmusic.nl/order?id=606002410&rtlo=37194&rtaff=17958
(v.a 0.99 euro per download)

Stuur het betaalbewijs op naar Danny Nicolay (info@dannynicolay.nl)

Maak de volgende zin af en zet deze in je wie, wat, waar op Hyves: Ik wil samen met Danny mee op Holland Ok, omdat....

Holland OK kiest de leukste inzending uit

...en wie weet zit jij op 20 juni met mij in het vliegtuig op weg naar een 8-daagse all inclusive vakantie in Bulgarije!

Dat zou toch superleuk zijn!

Ik mag dus 2 x de reis weggeven en je mag zo vaak downloaden en slagzinnen maken als je wilt! De aktie loopt t/m 7 juni. Op 8 juni worden de winnaars bekend gemaakt via de site van Ferio en DannyNicolay.nl


Prijs is niet inwisselbaar voor contanten!

Foto

Nu verkrijgbaar! De nieuwe single van Danny: NEE!

20 mei 2011

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat na deze overwinning als 5de topper er ook een nieuwe single zou uitkomen. Afgelopen weken is Danny met zijn team dan ook erg druk geweest met de opname hiervoor. Ook zal vandaag de nieuwe clip online gaan en kan Nederland weer gaan genieten van de nieuwe single van deze 5de Topper! Het is een opzwepend nummers vol met feest en zomerse klanken, alleen is in het liedje de relatie over. De single draagt dan ook de titel: NEE! Klik hier om de single te downloaden: http://www.targetmusic.nl/order?id=606002410&rtlo=37194&rtaff=17958

Videoclip: http://www.youtube.com/DannyNicolay

Foto

Danny Nicolay is 5e Topper!!!!!!

20 mei 2011

Na een bloedstollende finale is Donderdagavond bekend geworden dat Danny Nicolay en Judith Peeters allebei verkozen zijn voor de 5e Topper! De keuze was voor de Toppers erg moeilijk en hebben dus gekozen voor deze 2 Toppers. Er zijn dus 2 winnaars! Morgen moeten zij meteen reperteren met de Toppers zelf! en volgende week staat Danny dus met nog 5 Toppers in de Arena!

Foto

Danny 2de finalist voor 5de Topper!

16 april 2011

Ja hoor! het is een feit! Danny Nicolay is de 2de finalist in de zoektocht naar de 5de topper! Na een spannende week kwam Geert Hoes hem vertellen dat hij door Geer, Goor, Rene en Jeroen gekozen is voor finalist. Danny is door het dolle heen en zal er alles aan gaan doen om straks in de Arena te kunnen stralen! Kijk hier het filmpje waar Geert aan Danny het goede nieuwe verteld:
http://5etopper.5minuten.tv/information

Foto

Danny doet gooi naar 5de topper!

12 april 2011

Danny Nicolay heeft zich aangemeld in de Wie wordt de 5e Topper? (http://5etopper.5minuten.tv/participants/861). Hier kun je de inzending bekijken en stemmen op Danny Nicolay! of sms 0861 naar 3111

Wil jij op me stemmen? Alvast bedankt!

Groetjes Danny Nicolay

Foto

Danny met Ben Saunders

3 februari 2011

Optreden Brothers te Bunnik met Ben Saunders! Total Eclipse en Danny Nicolay bestel kaarten hier via

Foto

1000 sterren op plaats 39 in de top 100!

1 februari 2011

Deze week staat de nieuwste single: 1000 sterren op nr 39 in de top 100! Help je mee de single naar de top 20 te krijgen?
Download dan hier de single:

http://www.targetmusic.nl/order?id=605352148&rtlo=37194&rtaff=17958

Foto

Ga je mee naar Turkije?

1 februari 2011

Vanaf 7 oktober organiseert Corendon i.s.m. Rob Brouwer Produkties en Feestartiesten.nl weer een artiestenreis naar Turkije in een splinternieuw 5 sterren hotel Venosa Beach Resort te Didim. Met 2 feestavonden die verzorgd gaan worden door Sandy Kandau, Rock Pauw, Stefan Storm, Rob Ronalds en Danny Nicolay. Prijs voor deze all inclusive reis: 530.00 pp (op basis van een 2 pers. kamer) Kijk voor meer informatie of boekingen op www.corendon.nl

Stem nu op de dag top 5 van radio NL

13 januari 2011

Wil je mij helpen met stemmen op de dag top 5 van radio NL

Klik hier:http://dagtop5.radiobeheer.nl/stem/ en stem op Danny Nicolay met 1000 sterren

Foto

Beste wensen voor iedereen!

2 januari 2011

Langs deze weg wil ik iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en muzikaal 2011 toewensen!

Liefs Danny Nicolay

Foto

Nieuwe single: 1000 Sterren is nu uit!

26 november 2010

De nieuwe single 1000 Sterren is nu uit. Download hem hier en help mij naar de top 10!

http://www.targetmusic.nl/order?id=605352148&rtlo=37194

Foto

Danny op Radio NL tour in Hoevelaken

24 augustus 2010

Zaterdag 28 augustus zal Danny optreden tijdens de zomertour van Radio NL in Hoevelaken! Deze dag zal bol staan van Nederlandse artiesten. Zorg dat je erbij bent vanaf 12.00 uur! Kijk voor meer info op www.radionl.nl

Foto

Danny op het Jordaanfestival

24 augustus 2010

Op 17, 18 en 19 september is het weer zover! Het enige echte JordaanFestival! Zorg dat je erbij bent tijdens het leukste feest van Amsterdam. Danny zal optreden op 19 september optreden tijd is nnb.....

Foto

Nieuwe single in de maak!

25 mei 2010

Danny is samen met zijn nieuwe producer Frank Verkooyen momenteel druk in de studio aan het werk om de nieuwe single op te nemen... Het belooft een sterke single te worden met een hoog meezinggehalte! Nog even geduld, maar binnen een paar weken zal de nieuwe single in de ether klinken!

Foto

Danny te gast bij Radio NL

30 maart 2010

Op 31 maart zal Danny te gast zijn bij Radio NL tussen 11 en 12 uur! Allemaal luisteren dus.....

Foto

Nieuwe single binnen in de top 100!

5 maart 2010

De nieuwe single is vandaag binnen gekomen om Nr 53 van de top 100! Helemaal top! Dank aan een ieder die heeft gedownload of de single in de winkel heeft gekocht! Heb jij de nieuwe single nog niet download hem dan hier:http://www.targetmusic.nl/order?id=604229549&rtlo=37194

Of ga naar je CD shop!

Foto

Danny weg bij boekingskantoor!

5 maart 2010

Na een pretiige samenwerking van ruim 2 jaar heeft Danny besloten om met zijn boekingskantoor DAM niet verder te gaan. Langs deze weg bedanken wij DAM voor het vetrouwen in Danny en wensen wij hun veel succes toe met hun bedrijf. Danny is zich aan het beraden met welk kantoor hij in zee zal gaan. Hier binnenkort meer over.

Foto

Nieuwe single Adembenemend is nu uit!

16 februari 2010

Deze week is de nieuwe single Adembenemend uitgekomen. Een lekker uptempo nummer met het onvervalste Nicolay sausje! Ondersteund met een adembenemende clip en diverse radio interviews gaat Danny weer een gooi doen naar de top!

Single downloaden kan hier: http://www.targetmusic.nl/order?id=604229549&rtlo=37194

bekijk de clip hier: http://www.youtube.com/watch?v=bdAGIm9n1Mc

Foto

Boek nu de leukste wintersport feestweek van 2010!

20 januari 2010

Boek nu al de leukste Wintersport feestweek van 2010! Zorg dat je erbij bent in Westendorf, met veel, heel veel artiesten, een overdosis aan gezelligheid, een mega-injectie van feest, en bergen sneeuw, zal dit een week worden om nooit te vergeten! Kijk voor meer info, of om de reis te boeken op www.westendorf.nl

artiesten die o.a. optreden: Frans Duyts, Jannes, Bouke, Jaques Herb, Danny Nicolay, Mulder en Mulder, Wolter Kroes, Koos Alberts, Elz Bakker, Stefan Storm, Peter Koelewijn, Vinzzent, Lesley Williams, Peter Beense, Rene Karst, Patrick, Ronny Ruysdael, DJ Toon Wouters en DJ Jan Smit e.v.a

Foto

Nieuwe single: Terug van weggeweest!

23 juni 2009

Wat goed is moet je snel doen, zeker in de muziekindustrie! Dat is ook de reden dat Danny Nicolay deze single al zo snel uitbrengt!
Na zijn vorige single Carolina, komt Danny dus met zijn nieuwste release: Terug van weggeweest.
Met een nieuwe producer (Kees Tel) en een gedurfde stijl probeert Danny deze zomer zichzelf eens echt op de Nederlandse muziekkaart te zetten.... Een bewerking op 'Back in town' van de Australische zanger Matt Dusk, met een schitterende Nederlandse tekst van Dennis Erhardt,
moet het volgens kenners met deze fantastiche swingende, zomerse en vrolijke single nu eens echt gaan lukken, want Danny is na een aaneenschakeling van tegenslagen zowel privé als zakelijk: Terug van weggeweest!!!

DOWNLOAD HIER:
http://www.downloadmusic.nl/artist.php?artist=danny_nicolay&ContentType=track

http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=335461

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=335461

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=335461

Foto

Uitzending Hart van Muziek vanuit Westendorf

14 april 2009

Hart voor Muziek 18 april

Zaterdag 18 april kun je bij TV Oranje om 21.00 uur kijken naar een gloednieuwe aflevering van Hart voor Muziek, deze keer opgenomen op locatie in het Oostenrijkse Westendorf. Je kunt genieten van optredens van Jurgen Lijten, Vinzzent, Danny Nicolay, Bouke, Albert van Benthem en Rob Ronalds.

Foto

Feestweek Oostenrijk 2009!

2 maart 2009

Vanaf 15 maart is het weer zover: De feestweek in Westendorf - Oostenrijk! Een week vol optredens van zo'n 30 artiesten onderaan de de piste in de feesttent. Een week waar je minimaal 1 x in je leven bij moet zijn geweest! Kijk nu op Westendorf.nl voor de laatste plaatsen.

Foto

Danny in Brabant Party!

7 januari 2009

Volgende week donderdag vinden de opnamen van de Brabant Party plaats in Tilburg welke o.a. op TV Brabant zal worden uitgezonden. Met optredens van: Alex, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Albert West, Rob van Daal, Starkoo & DJ Henry, Dries Roelvink, Jelle Amersfoort, Twan Lijten, Frank Smeekens, Henry Huismans, Jetti Palletti, Antje Monteiro, Gebroeders Ko, Frank en Mirella, Stef Ekkel en Danny Nicolay

Locatie:
Poppodium 013
Veemarktstraat 44
5038 CV Tilburg

Ook zal Danny op 1 februari de opnamen doen voor Sterren Palet en in maart voor Hart voor muziek in Oostenrijk. a.s zondag is Danny te zien in de Regio Tap van TV Oost

Foto

Gelukkig nieuw jaar!

5 januari 2009

Welkom op mijn site in 2009! Ik wens je veel gezondheid geluk en liefde in dit nieuwe jaar! Dat al je dromen mogen uitkomen. Het motto voor dit jaar is: Altijd blijven lachen en niet zo lelijk kijken!

Liefs

Danny Nicolay

Foto

Danny in diverse TV programma's

5 januari 2009

Deze maand is Danny in diverse TV programma's te zien. Op 2&3 januari bij de Sterren.NL top 2008 met het jaaroverzicht en op zondag 11 januari in de Regio Tap van TV Oost. Begin februari in Sterrenpalet op Sterren.nl en diverse regio en lokale tv zenders. Voor hart voor muziek staat er een optie voor 25 januari... Ook staat de single hoog op de playlist van radio NL en diverse andere stations.

Foto

Wokken met Sterren in Lelystad!

18 december 2008

OP 6 februari is er een speciale avond in de Tasty Wok in Lelystad. De hele avond onbeperkt wokken en drinken (binn-gedist) voor 59.50 euro p.p. inkl optredens van diverse artiesten: Rob Ronalds, Liesbeth Vollebregt, Jacques Herb, Nico Huisman, Danny Nicolay, Sandy Kandau en Denny Delone. Kortom een avond vol entertainment, eten en drinken van 19.00 tot 00.00uur! Boek nu via 0320-214647

Foto

Download hier de nieuwe single

15 november 2008

Download of bestel nu de nieuwe single 'Niet zo lelijk' kijken via onderstaande linkjes.

DOWNLOADEN kan hier: http://danny-nicolay.downloadmusic.nl/fysieke CD Single kopen kan hier: http://winkel.muziekkopen.nl/productinfo7/?artiest=danny%20nicolay

Of koop hem in de Music Store bij jou in de buurt!Foto

Danny KroegenKneiter bij de TROS

11 november 2008

Afgelopen zaterdag is de single verkozen tot KroegenKneiter van de week tijdens de uitzending van de TROS op radio 2: NL! Komende zaterdag zal de single weer in de verkiezing zitten, dus roepen wij je op om te stemmen via nl@tros.nl.

Foto

Single binnen op 67 in de top 100!

16 oktober 2008

Joepie! de single in binnengekomen op nr 67 in de Top 100! Dit is dus het eerste succes van de downloadactie! Ook hebben inmiddels alle Music Stores de single in de winkel staan, dus wanneer je de echte single in handen wilt hebben kun je bij 1 van de 130 Music Stores terecht! Blijf me steunen met downloads op door de single te kopen! Iedereen die me al heeft geteund, alvast heel erg bedankt! Op naar de top 10!

Wokken met Sterren in Lelystad

15 oktober 2008

OP 6 februari is er een speciale avond in de Tasty Wok in Lelystad. De hele avond onbeperkt wokken en drinken (binn-gedist) voor 59.50 euro p.p. inkl optredens van diverse artiesten: Rob Ronalds, Liesbeth Vollebregt, Jacques Herb, Nico Huisman, Danny Nicolay, Sandy Kandau en Denny Delone. Kortom een avond vol entertainment, eten en drinken van 19.00 tot 00.00uur! Boek nu via 0320-214647

Danny op Amsterdamse Jordaanfestival

14 augustus 2008

Op 21 september is het weer zover: Het Amsterdamse Jordaanfestival. Danny zal er rond 20.30uur optreden. Locatie: Elandsgracht/Kinkerstraat. Kom kijken bij dit enorm leuke evenement in het hartje van Amsterdam

Foto

Single gaat als een speer!

27 juni 2008

de single is deze week doorgestegen van nr 44 naar nr 17 in de top 100! In de Nederlandse top 20 staat de single op nr 7 en in de download top 50 op nr 13! Blijf de single steunen dus downloaden via onderstaande links, en help me naar de top 5!

http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=129532

http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=129532

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=129532

http://downloads.qmusic.nl/shops/QMusicNL/info.aspx?bundle_id=129532

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=129532

http://planetmusic03.aim4music.com/

http://www.stermusic.nl/shops/ster/info.aspx?bundle_id=129532

http://www.1001artiesten.nl/music/albums.php?bundle_id=129532Foto

Single op nr 7 ! en 44 in de top 100

18 juni 2008

Deze week is de single naar nr 7 doorgestegen in de Nederlandse top 20! Het gaat dus geweldig! Nog 6 plaatsen te gaan naar nr 1!!! Ook in de top 100 is de single doorgestegen naar Nr 44 en nieuw binnen in de download top 50 op nr 32!

Blijven downloaden of de single kopen in de cd winkels!

Foto

Single binnen in top 100 op nr: 56!

5 juni 2008

Vandaag is de single binnengekomen in de top 100 op nr 56! Het begin is er! Iedereen die al heeft gedownload bedankt en diegene die het nog niet hebben gedaan: help mij naar de top 10 en download de nieuwe single bij:

http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=129532

http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=129532

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=129532

http://downloads.qmusic.nl/shops/QMusicNL/info.aspx?bundle_id=129532

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=129532

http://planetmusic03.aim4music.com/

http://www.stermusic.nl/shops/ster/info.aspx?bundle_id=129532

http://www.1001artiesten.nl/music/albums.php?bundle_id=129532Foto

Nieuwe single binnen op 18 in Nederlandse top 20!

3 juni 2008

De nieuwe single is binnen gekomen op nr 18 in de Nederlandse top 20! Op naar de top 10, dus blijven downloaden!

Foto

Nieuwe single nu te downloaden!

27 mei 2008

De nieuwe single Achtbaan voor één nacht is nu te downloaden:

http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=129532

http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=129532

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=129532

http://downloads.qmusic.nl/shops/QMusicNL/info.aspx?bundle_id=129532

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=129532

http://planetmusic03.aim4music.com/

http://www.stermusic.nl/shops/ster/info.aspx?bundle_id=129532

http://www.1001artiesten.nl/music/albums.php?bundle_id=129532Download hem nu en help Danny naar de top 10!

Foto

Danny gastpresentator bij Sterren.nl

8 mei 2008

De vaste presentatrice Angela van de TROS Sterren.nl heeft een heel vervelend ongeluk gehad tijdens de opnames van het TV programma Toppers te paard. Ze heeft haar been op 6 plaatsen gebroken! Danny is gevraagd om in ieder geval deze week de presentatie voor haar waar te nemen. Danny presenteert de Sterren.nl Clip top 25 (zal vrijdag 9 mei om 18.00uur worden uitgezonden) en een moederdagspecial welke op zondag om 16.00uur zal worden uitgezonden. Wij wensen Angela een spoedig herstel en hopen dat ze zelf weer snel voor de camera zal staan.

Foto

Nieuwe single in aantocht!

5 mei 2008

Over 2 weken zal de nieuwe single uitkomen! Het is getiteld Achtbaan voor 1 nacht. We gaan weer een gooi doen naar de hogere regionen van de hitlijsten, en binnenkort dus in zijn geheel te downloaden of als single te koop! Hou de site in de gaten! Bij het opstarten van de site hoor je al een fragment.

Foto

EK Voetbalreis naar Cran Canaria!

11 maart 2008

Van zaterdag 7 juni t/m zaterdag 14 juni 2008 organiseren Sudtours Vliegvakanties
en Rob Brouwer Produkties een speciale EK – Voetbalreis naar Gran Canaria.

In het Heineken Café in Playa de Ingles zullen op grote schermen de voetbalwedstrijden Nederland – Italie (ma. 9 juni) en Nederland – Frankrijk (vr. 13 juni) worden uitgezonden.

Een feestprogramma met 5 artiesten zullen deze avonden nog gezelliger maken. Ook op dinsdag 10 juni, woensdag 11 juni en donderdag 12 juni zijn er EK – wedstrijden van andere landen en daarna zullen de artiesten ook die avonden nog een extra optreden verzorgen.
Kortom maar liefst 5 feestavonden en veel EK Voetbal.

De artiesten die voor u komen optreden zijn: Rob Ronalds, Danny Nicolay,
Ronnie van Bemmel en de zangeressen Ruby van Urk en Angelique.

U kunt boeken via Rob Brouwer Produkties. Samen met Sudtours zijn er
5 accomodaties geselecteerd die vlakbij het Heineken Café liggen.
Wilt u speciaal een ander hotel uit de gids dan kunt u dat doorgeven aan ons.

Op de avonden dat het Nederlands Elftal speelt, ontvangt u van SUDTOURS en
Rob Brouwer Produkties een gratis consumptiebon pp, zodat we kunnen proosten
op de goede afloop.

Meer weten of boeken? Kijk op www.robbrouwer.nl

Foto

Danny artiest van de week bij Sterren.nl

10 februari 2008

Komende week zal Danny artiest van de week zijn bij Sterren.nl van de TROS. Danny zal de hele week door te zien zijn met zijn persoonlijk clip top 5, hij presenteert zijn eigen concertagenda, kondigt samen met Angela de programma's aan en natuurlijk is Danny een half uur lang te gast bij studio Angela, waar zij hem het hemd van het lijf vraagt, leuke clips draaien en Danny live een nummer ten gehore brengt. Kortom veel Danny Nicolay en natuurlijk veel Nederlandstalige muziek op Sterren.nl. Ontvangen via de digitale TV kanalen of te volgen op internet www.sterren.nl.
JE HOORT ZE, JE ZIET ZE, OP STERREN.NL

Foto

Wil jij een Danny Nicolay pakket winnen op Sterren

5 februari 2008

a.s. donderdag zal er een uitzending van studio Angela worden opgenomen waarin Danny een half uur centraal zal staan. Een interview, een live optreden en een speciale vraag van een fan zullen in deze uitzending aan bod komen. De fan die de speciale vraag aan Danny stelt in de uitzending krijgt een leuk Danny Nicolay pakket met o.a. Het Limited Edition album. Wil je meedoen stuur dan een mail naar info@dannynicolay.nl met je vraag en gegevens en wij sturen deze door naar de redactie van sterren.nl. Zij kiezen dan iemand uit die in de uizending die zijn of haar vraag aan Danny mag stellen.

Foto

Danny bij TROS muziekfeest!

28 januari 2008

Vandaag 28 januari zal Danny optreden in het TROS Muziekfeest vanuit Den Bosch. Opnamen starten vanaf 19.30uur vanaf De Parade. Uitzending op sterren.nl en wellicht ook op TROS Ned 1 op 1 februari a.s. Wil je erbij zijn kom dan gezellg langs in Den Bosch!

Foto

Danny naar D.A.M Dutch Artists Management

3 januari 2008

Het is zover, vanaf 1 januari heeft Danny zich verbonden met D.A.M. Dutch Artists Management te Hilversum. Zij zullen de boekingen voor Danny gaan verzorgen en hem begeleiden in de verdere stappen in zijn carierre. Wij bedanken Viking Entertainment voor hun vertrouwen in Danny en wensen hun alle succes toe met hun buro. Danny boeken kan dus vanaf nu via D.A.M. Tel: 035-6285055

Foto

Danny op TV op 27 en 29 December

27 december 2007

Op 27 december zal Danny te zien zijn bij RTV Utrecht tijdens de uitzending: De Uitdaging waarin Danny wordt onderworpen door een snookerkampioen aan deze tak van sport. Op 29 december zal Danny te zien zijn tijdens de Sterren in de sneeuw vanuit Westendorf. Uitzending 29 december Ned.1 om 17.30uur allemaal kijken dus!

Foto

Kerstshows groot succes!

27 december 2007

De kerstshows op 22 en 23 december zijn een groot succes geweest! Kijk snel op de fotogalerie voor een overzicht!

Foto

Danny op TV

28 november 2007

Zaterdag 1 december zal Danny 24 lang, ieder uur lang te zien zijn op TV Flevoland in het programma van Klaas Wilting: De Ambassadeur. In dit programma zal Danny uitgebreid te zien zijn op de indoor ski baan en tijdens zijn optreden bij het Pikatanissie festival in Almere. Klaas Wilting zal Danny natuurlijk ook vele vragen stellen over zijn carierre.... Allemaal kijken dus!

Foto

Christmas with the Stars: Danny Nicolay

13 september 2007

Op 23 december zal Danny een exclusief optreden geven in natuurlijk een feestelijk kerstsfeer! Samen met zijn muzikale vrienden Harold Verwoert, Channah en Ronnie van Bemmel die hem op deze avond ondersteunen. U geniet van een heerlijk culinair 6 gerechten diner en wordt de hele avond voorzien van drank (binnen en buitenlands gedist.) Een super show aan het einde van het jaar! Kaarten bestellen doe je via backstage@wanadoo.nl Kaarten kosten 100.00 euro p.p all inclusive. Wees er snel bij want er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar! Locatie Het Rode Hart, Utrecht

Foto

Update single!

30 augustus 2007

Het gaat goed met de single, hij ligt bij de Music Store in de schappen, is overal te downloaden. De clip staat op de playlist van TMFnl, TV Oranje en Sterren.nl, de single staat op de radioplaylist van o.a : Wereld Omroep, BingoFM, Radio Oost, Radio NL en vele andere! en Danny was te zien bij het TROS Muziekfeest jl. Heb je de single nog niet in huis, ga dan naar de Music Store bij jou in de buurt of download hem op de volgende sites:

http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=82881

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=82881

http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=82881

http://downloads.qmusic.nl/shops/QMusicNL/info.aspx?bundle_id=82881

http://zazell.nl/shops/zazell/info.aspx?bundle_id=82881
Foto

Nieuwe single nu te downloaden!

12 augustus 2007

De nieuwe single van Danny is nu al te downloaden! Kan je niet wachten en wil je hem al in huis hebben dan kan je op onderstaande sites de single downloaden. Kies voor 1 van de aanbieders en je kan vandaag al in het bezit zijn van Danny zijn nieuwe single: De ware vrouw...

http://www.mega-media.nl/info.php?lid=82881http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=82881http://downloads.qmusic.nl/shops/QMusicNL/info.aspx?bundle_id=82881http://zazell.nl/shops/zazell/info.aspx?bundle_id=82881http://www.radio538.nl/web/show/id=44962/bundleid=82881

Foto

Danny bij TROS muziekfeest! uitzending 27 juli!

10 juli 2007

Op 18 Juli, is er weer een TROS Muziekfeest op het plein opgenomen in Deventer. Het was helemaal te gek en de uitzending hiervan is op 20 en 27 juli. Danny is te zien met zijn nieuwe single: Ware vrouw voor mij... op 27 Juli. Allemaal kijken dus naar het Muziekfeest op het plein. Of kijk nu al naar een foto-impressie hier op de fotogalerie of op sterren.nl

Foto

Turkije reis erg in trek!

21 juni 2007

Na wat wisseling in de artiesten line up zijn ze er bij Rob Brouwer produkties helemaal klaar voor! Voor 595.00 euro een geheel verzorgde reis op basis van All Inclusive naar 5 sterren hotel Serapsu in Alanya-Turkije! Wie wil dat nu niet? Reis mee met de sterren en vier een Hollands feestje in Turkije! 8 dagen op vakantie incl 3 feestavonden met de meegereisde artiesten! Boek nu voor het te laat is...... www.robbrouwer.nl want vol = vol

datum reis 9 tm 16 oktober 2007

Danny naar nieuw boekingskantoor

1 juni 2007

Vanaf vandaag 1 juni is Danny een nieuwe samenwerking aangegaan met boekingskantoor: Viking Entertainment. Door een nieuwe cd deal met White Villa Entertainment van Danny z'n vaste producer John Dirne, was ook de overeenkomst met Viking een feit. Afgelopen jaar heeft Danny zeer prettig samen gewerkt met VIP Events en langs deze weg willen wij VIP Events dan ook bedanken voor hun inzet en goede samenwerking. Voor boekingen en informatie omtrent Danny kunt u dus terecht bij Viking Entertainment. Zie menu boekingen!

Ik ben weer thuis!

26 mei 2007

Ik ben weer thuis en we hebben het heerlijk gehad in Turkije! Maar lekker om er weer te zijn en vanavond weer te kunnen optreden in Wageningen en morgen in Amsterdam. Ik kan er weer fris tegen aan en heb er zin in! Hoop jullie bij 1 van de optredens te zien.........


Liefs,

Danny

Danny naar Turkije !

7 mei 2007

Ik zal met Petra en Winston in mei lekker even op vakantie gaan naar Turkije. Dus jullie zullen het even zonder mij moeten doen. Tot snel in Nederland bij 1 van mijn optredens!

Liefs,

Danny

Artiestenreis oktober 2007 - Turkije

2 mei 2007

Voor de geplande artiestenreis die van 9 t/m 16 oktober 2007 gaat plaatsvinden zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus mensen die overwegen mee te gaan met de leukste reis van het jaar is het verstandig om binnen niet al te lange tijd uw tickets te reserveren bij Rob Brouwer Produkties. Een reis vol Hollandse gezelligheid, lekker eten, drinken en feesten in 1 van de leukste all in resorts van Alanya - Hotel Serapsu boekt u nu bij www.robbrouwer.nl . Zeker weten: 1 x meegeweest en u bent ook besmet met het Rob Brouwer Turkije virus!

Danny weer herstelt!

2 mei 2007

Na een paar dagen van stemproblemen door een hooikoortsaanval en Danny een aantal optredens voor en tijdens de koninginnedag moest afzeggen gaat het inmiddels weer beter en met nog een paar dagen van rust is Danny er helemaal klaar voor om op 5 mei weer te gaan knallen in het voorprogramma van Jan Smit en Guus Meeuwis in Pijnacker! Dus fans wees gerust het komt allemaal weer goed!

Aantal optredens gaan niet door!

30 april 2007

Het optreden op 29 april in Café Cheers te Almere kon gisteren niet doorgaan. Danny heeft waarschijnlijk een hooikoortsaanval gehad en was zijn stem gisteravond nagenoeg kwijt en moest hierdoor afhaken en zijn bevriende collega Robbie Ronalds vragen dit optreden in Cheers te verzorgen. Zoals we gehoord hebben was dit een groot succes! Ook heeft Danny het optreden op het podium van Bingo FM afgezegd omdat er nog meer optredens staan en Danny het rustiger aan doet en dus keuzes moet maken. Vandaar dat Danny heeft besloten alleen zijn optredens in Hilversum en Soest door te laten gaan. Door de dokter is aangeraden om vandaag rustig aan te doen en stress zou als bijkomende factor negatief werken op de stembanden(op zo'n dag als vandaag is het altijd een race tegen de klok)
Danny heeft afgesproken met Martin van Doorn dat hij het wel weer goed maakt met Bingo FM! Voor iedereen een Fijne Koninginnedag en misschien tot Hilversum of Soest!

Foto

Danny op TV Oranje

11 april 2007

Deze week is Danny te zien in de uitzending van het Hollands Clip Festival met als gastheer Rob Ronalds. TV Oranje is niet overal via de kabel te ontvangen maar je kunt via de PC nu de uitzendingen bekijken via www.tvoranje.nl of via de schotel(mits het in je pakket zit) Holland Clip Festival is dagelijks te zien tussen 18.00 en 18.30uur! Veel kijkplezier!

Foto

Single stijgt door naar nr 37!

23 maart 2007

De nieuwe single van Danny is doorgestegen naar nr 37 in de mega top 100! Blijf Danny steunen en koop of download de single in de cd shop, www.muziekkopen.nl of legaldownload.nl! Iedereen die de single al in huis heeft: Bedankt voor jullie steun. Op naar de top 10!

Danny op radio en TV

21 maart 2007

Volgende week zal Danny op 28 maart via de wereldomroep te horen zijn tussen 11.00 en 12.00uur aansluitend zal Danny in het programma van Chiel Montagne te horen zijn via radio rembrandt in de Nederlandse Top 20 welke weer op zo'n 20 zenders wordt uitgezonden(verspreid over verschillende dagen) Daarnaast zal Danny op 29 maart te zien zijn met zijn nieuwe single en een interview in Tijd voor 10 op Tien(als ze nog bestaan) Dit wordt tussen 11.00 en 12.00uur uitgezonden en in de middag herhaald om 16.00 op TIEN! Allemaal luisteren en kijken dus!

Foto

Single binnen op nr 50 in de mega top 100!

10 maart 2007

SUPER SUPER SUPER! De nieuwe single is binnen gekomen in de mega top 100 op nr 50 ! Dit is echt top! Ik ben hier erg blij mee en hoop dat iedereen de single blijft kopen bij de cd shops, www.muziekkopen.nl of via www.legaldownload.nl. Laat mijn sprookje uitkomen........

Bedankt al aan iedereen die mij gesteund heeft!

Liefs,

Danny

p.s. zie hieronder hoe je de single makkelijk kunt bestellen

Foto

Prijsvraag op STERREN.NL mega succes!!!

22 februari 2007

De prijsvraag die afgelopen week op Sterren.nl van de TROS heeft gestaan omtrent Danny zijn nieuwe single was een groot succes! Sterren.nl ontving ruim 1500 reacties! Helemaal top. Hierbij feliciteren wij de winnaars en wensen de hoofdprijswinnaars veel plezier in de Efteling. In de toekomst zal er vaker via Sterren.nl een actie/prijsvraag omtrent Danny worden georganiseert. Kijk dus regelmatig op Sterren.nl ook voor alle andere Nederlandse artiesten. Op het digitale TV kanaal van Sterren.nl is ook de clip van Danny te zien....

Foto

Nieuwe single NU VERKRIJGBAAR!

18 februari 2007

Danny zit 25 jaar in het artiestenvak en dit wordt gevierd met de nieuwe single van Danny: 'Sprookjes met een happy end' en zal op 19 februari officieel uitkomen. Je kunt nu al een voorproefje beluisteren als je deze site opstart. Als extra staat de: Danny Nicolay party medley op de cd met alle bekende liedjes van Danny in de afgelopen jaren. ook kun je wanneer je beschikt over TV Oranje op de kabel, schotel of digitale TV de clip al voorbij zien komen of eventueel aanvragen op de website www.tvoranje.nl. Hoe vaker die voorbij komt, hoe beter voor Danny! Dus allemaal stemmen

De single is vanaf nu te bestellen via www.muziekkopen.nl (de eerste 100 bestelde cd's worden gratis weggegeven, dus wie het eerst komt...)
Wanneer je hier besteld doorloop dan het betaalprogramma, maar betaal niets. LET OP! Als je door het programma heenloopt kies dan niet voor triple p als betaalwijze, want dit systeem kunnen ze niet wijzigen waardoor je steeds betalingsherinneringen krijgt. Elke andere vorm geeft geen van dit soort mededelingen. Als je niet bij de eerste 100 zit dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht en er gevraagd of je de single toch wilt hebben en dus of je wilt betalen. Wil je dat dan niet dan negeer je het gewoon en vervalt de bestelling!

of downloaden bij LEGAL DOWNLOAD klik hier: http://www.legaldownload.net/dotNet/artist.php?artist_id=5088 .

Misschien wordt dit wel het sprookje met het happy end........

met dank aan Aannemersbedrijf Zweverink, Hilversum

Foto

26februari 2007 Benefiet

30 januari 2007

Op 26 februari zal er in Den Haag een benefietconcert worden georganiseerd voor de kansloze aids-weeskinderen in Kenia. Veel grote namen uit de artiestenwereld zullen hun medewerking verlenen aan deze unieke avond met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Danny zal hier ook optreden. Wil je meer weten kijk dan op de flyer!

Foto

Artiestenreis oktober 2007 - Turkije

17 januari 2007

Van 9 tm 16 oktober zal er weer een artiestenreis naar Turkije - Alanya plaatsvinden. Dit alles wordt georganiseerd door Rob Brouwer Produkties, die dit al vele jaren met veel succes verzorgd. Dit jaar zullen als artiesten meereizen: Liesbeth Vollebregt, Leenderd, Karin la Fleur, Nico Huisman, Sandra Swart, Rob Ronalds en Danny Nicolay. Een week all inclusief genieten van zon, zee, strand en 3 feestavonden in Turkije Serapsu resort! Voor info of boekingen kijk op www.robbrouwer.nl Misschien tot ziens in Turkije!

Foto

Jolanda's Feestje op 14 april

7 december 2006

Jolanda's Feestje 14 april 2007 Partycentrum De Meijert te Mijdrecht
Check de flyer bij het laatste nieuws voor alle info
Voor kaarten: info@jwhproductions.nl

Foto

Superfeest in Leiden!

7 december 2006

Grandioos feest van organisatieburo K-S- Party uit Leiden.

Locatie: IJSHAL Leiden
m.m.v. Danny Nicolay, Wolter Kroes, Alex, Hanny, Henk Damen, Lesley Williams en DJ Aki
Kaarten: 15 euro Vipkaarten 85 euro
Wees er snel bij want vol=vol
Kijk voor meer info op www.k-s-party.nl

Foto

Danny op 17 november te zien bij de TROS

9 november 2006

OP 17 november zal Danny te zien zijn bij de TROS in het muziekfeest op het plein vanuit Enschede! Uitzending zal zijn op Nederland 1 om 20.30uur. Allemaal kijken dus!!! Check ook de fotogalerie of kijk op www.sterren.nl

Foto

TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN!

31 oktober 2006

Op dinsdag 7 november zal Danny opnames maken voor een nieuwe aflevering van Muziekfeest op het plein voor de TROS. De opnames zullen gemaakt worden in Enschede... Als je wilt weten hoe en wat kijk check dan later in de week de site want dan is er meer info! of op www.sterren.nl Wanneer het uitzendschema bekend is zal ik het uiteraard vermelden hier op de site zodat jullie allemaal kunnen kijken!

Foto

Boek nu voor feestweek Oostenrijk!

19 oktober 2006

van 12 tm 14maart 2007 is het weer zo ver. De feestweek in Westendorf - Oostenrijk! Drie feestavonden in de gigantische feesttent onder aan de piste. De sneeuw, het skieen, lekkere eten, drinken en natuurlijk FEESTEN maken deze vervaring onvergetelijk. Boek nu via www.westendorf.nl en bekijk de diverse opties van verblijf. Mensen die op eigen gelegenheid komen wordt aan geadviseerd nu al de kaarten te bestellen om ter plekke teleurstellingen te voorkomen! Wanneer je nu boekt scheelt het ook nog 10 euro pp. Kijk dus snel op www.westendorf.nl voor meer info!

Foto

Leuk feest in November

31 augustus 2006

Danny zal in November op een leuk openbaar feest te leiden optreden. Zie flyer voor meer informatie!
KAARTEN ZIJN U I T V E R K O C H T !!!!

TV Flevoland volgt Danny

27 juli 2006

TV Flevoland zal o.a Danny volgen bij het komende Jordaanfestival die a.s. zaterdag 29 juli voor de derde keer gehouden zal worden. Het programma 'Binnen de dijken' van TV Flevoland zal een impressie brengen van wat er zoal gebeurt en hoe Danny zich voorbereid op z'n optreden. Dag en tijd van uitzending was bij het maken van dit bericht nog niet bekend!

Sterrenprijsvraag groot succes!

14 juli 2006

Inmiddels is de Sterrenprijsvraag van de TROS afgelopen en het was een groot succes aldus de TROS. Bijna 1000 reacties kwamen binnen op de Danny Nicolay prijsvraag hetgeen volgens hun erg veel is. Inmiddels zijn de winnaars dus bekend en hoef je dus niet meer te reageren. Kijken op de site van www.sterren.nl moet zeker wel even doen want deze site is zeer de moeite waard!

Bekijk nu Sterren.nl van de TROS en win!

6 juli 2006

Bekijk nu de site van Sterren.nl van de TROS en doe mee aan de Danny Nicolay vraagprijs en win een leuk Danny Nicolay prijzenpakket! www.sterren.nl

Danny vrijdag 30 juni bij shownieuws op SBS6

29 juni 2006

Op vrijdag 30 juni zal er een item te zien zijn van Danny bij SBS6: Thuis bij..... heet dit item waar Danny z'n huis laat zien, de tuin en jullie kunnen Danny samen met Winston trampoline zien springen(als ze het er niet uitknippen, hahaha). Allemaal kijken dus op 30 juni bij de vroege uitzending van shownieuws om 19.25uur op SBS6

Optreden voor 300 oranjefans ın Turkije

19 juni 2006

Tijdens de vakantie van Danny speelt natuurlijk het Nederlands elftal. De vele oranjefans in Alanya kwamen bij elkaar in Discotheek Bellman aan de haven van Alanya waar Danny na de wedstrijd het toch al leuke oranjefeest compleet maakte door op het podium te klimmen en een spetterend optreden te verzorgen voor de 300 uitzinnige oranjefans. Foto,s volgen snel.

1 juli 2006 speciaal optreden Danny in Almere

2 juni 2006

op zaterdag 1 juli zal Danny een speciaal optreden geven in het winkelcentrum Muziekwijk bij de Music Store aldaar. Zijn nieuwe single zal daar (door de vakantie van Danny) worden uitgereikt door niemand minder dan Thomas Berge, en uiteraard zal Danny daar een mini-tape concert geven, en veelvuldig zijn nieuwe single promoten. Iedereen is van harte welkom in Winkelcentrum Muziekwijk te Almere Stad tussen 12.00 en 14.00uur. Je kunt met Danny op de foto, van zijn optreden genieten en uiteraard de nieuwe single kopen voorzien van een handtekening! Dus allemaal op 1 juli naar Winkelcentrum Muziekwijk, want daar zit muziek in!

Foto

Nieuwe single van Danny is nu uit!

2 juni 2006

Sinds vandaag is de nieuwe single 'Vlinder voor één nacht' uit. Je kunt hem dus vanaf vandaag bestellen via de website door op onderstaande link te drukken. De eerste 25 mensen die hem bestellen krijgen hem voorzien van een handtekening thuisgestuurd. Ook zal er op 1 juli een optreden zijn van Danny bij de Music Store in de Almeerse Muziek (zie info elders bij het laatste nieuws) kijk hier om de single te bestellen: www.mijnwinkel.nl/shop15647/productinfo3/?artikelnummer=8717344840415&_searchblock=0

De geur van je huid: draaiorgel

1 juni 2006

Download nu gratis de MP3 van "De geur van je huid" gespeeld door draaiorgel "De Pijpenburger" van Krul Draaiorgels uit Gouda!
Uniek voor op je telefoon als ringtone of om in je archief te hebben!

V.I.P Events gaat boekingen voor Danny verzorgen!

6 april 2006

Organisatieburo V.I.P Events gaat per omgaande de boekingen verzorgen voor Danny Nicolay. Alle informatie om Danny te boekingen kunt u vinden via de button Boekingen. Danny en V.I.P Events hopen op een langdurige en prettige samenwerking!

uitzending TROS op 12 april

20 maart 2006

Op 12 april zal deel 3 van Tros Muziekfeest(waar Danny in zit) in de sneeuw worden uitgezonden op TV2 vanaf 20.30uur. Allemaal kijken dus! 1 eerder zijn uiteraard deel 1 en 2 te zien!

Danny in Big Brother Hotel

2 maart 2006

Op zaterdag 4 maart zal Danny zijn medewerking verlenen aan de Hollandse avond in het Big Brother Hotel. Dit alles zal zoiezo te zien zijn op de livestream vanaf 19.00uur. De optredens beginnen vanaf 20.30uur en Danny zal 4 a 5 nummers ten gehore brengen. Wellicht is er ook nog wat te zien in de uitzending op Talpa, maar kijken kun je in ieder geval via internet!

Danny met de Tros naar Oostenrijk!

17 februari 2006

Danny zal op 14 maart opnamens maken voor het Tros Muziekfeest in oostenrijk. Dit zal een hele leuke dag worden met veel nederlandstalige artiesten......Dit zal dus een leuke uitzending worden! Ben je dus toevallig in Oostenrijk op vakantie dan kan je ook gezellig hier naar toe komen om het van dichtbij mee te maken en wie weet kom je dan ook op t.v! Meer info hier over komt binnenkort op de site.

Danny druk met nieuwe single

17 februari 2006

Danny is druk met de voorbereiding van zijn nieuwe single en.... nog veel veel meer. Hier later meer over, maar dat Danny dit jaar van zich gaat laten horen.... Dat staat vast!

Benefiet brengt veel geld op!

17 februari 2006

Onlangs heeft Danny gezongen/meegewerkt aan een benefiet Dans Marathon van Hans van Schaik Dancemasters uit Huizen. Er wareb 2 goede doelen aan gekoppelt: Aidsfonds en Emma kinderziekenhuis. Na 24 dansen is er een recordbedrag opgehaald van 27500 euro! Hans van Schaik en iedereen die zich de blaren op de voeten heeft gedanst! TOP TOP en nog eens TOP!

docusoap zeer goed ontvangen en bekeken

11 januari 2006

De onlangs uitgezonden docusoap op TV Flevoland over de aanloop naar het op 16 december vorig jaar gegeven concert is zeer goed bekeken en ontvangen. De reacties waren overweldigend en TV Flevoland zal de soap binnenkort zeker nog gaan herhalen!

Docu-soap op TV Flevoland

9 december 2005

TV Flevoland zal van Danny een 25 minuten durende docu-soap gaan maken van de aanloop naar en tijdens zijn concert, welke Danny zal geven op 16 december a.s. Iedereen krijgt een kijkje in de keuken van hoe e.e.a in z'n werk gaat om zo'n concert te geven en wat erbij komt kijken. Uiteraard zal er ook een groot gedeelte van de show zelf te zien zijn vanuit de Circus tent van Herman Renz. Het programma zal te zien zijn op nieuwjaarsdag! Dus allemaal kijken als je TV Flevoland kunt ontvangen. Wie weet een opstap naar een landelijke soap.....

Kaartverkoop 16 december loopt goed!

3 november 2005

De kaartverkoop voor het concert op 16 december is in volle gang. Vooral de VIP kaarten vinden grote aftrek. Voor de mensen die willen komen en graag VIP kaarten willen hebben wil ik adviseren om deze dan snel te bestellen op backstage@wanadoo.nl uiteraard kan je ook de 10.00 euro kaarten bestellen via dit zelfde e-mailadres. Steun de Clinc Clowns en zorg dat je er bij bent!

Danny live op radio Flevoland

3 november 2005

op zondag 6 november zal Danny te beluisteren zijn op omroep Flevoland tussen 14.30 en 15.30uur bij Dennis Erhardt! Luisteren dus!

Party Promo onderuit!

31 oktober 2005

Beste Fans,

Zoals men in het gastenboek al kon lezen ging het optreden van Danny in Limmen niet door. Dit alles heeft te maken met de firma Party Promo, die afgelopen weken veevuldig in het nieuws was omtrent het niet doorgaan van feestavonden, door het in gebreke blijven van betalingen van de geboekte artiesten, zalen flyers etc. Niet alleen de artiesten en zaaleigenaren zijn de dupe, maar vooral de fans waaraan Party promo kaarten heeft verkocht zijn de dupe want uiteindelijk staan deze mensen voor een dichte deur. Wij als management betreuren deze gang van zaken en hebben besloten om alle optredens die er nog stonden vanuit Party Promo per omgaande te annuleren!

Danny in 1000ste Man Bijt Hond

14 oktober 2005

Op 21 oktober zal Danny te zien zijn in de 1000ste Man Bijt Hond uitzending van de NCRV op Nederland 1. Kijk allemaal vanaf 19.00uur! Wat Danny gaat doen is tot vrijdagavond nog even een surprise!

9 November gaat niet door!

14 oktober 2005

Beste Fans,

Zoals jullie in de agenda konden lezen zou ik op 9 november meewerken aan een benefiet concert voor stichting warm hart in De Heineken Music Hal. Door miscommunicatie en wanbeleid van de organisatie ben ik van de artiestenlijst afgehaald en zal ik dus op 9 november niet meewerken aan deze avond, hetgeen ik erg betreur. Er zijn wel diverse andere leuke artiesten, dus ik zou als je al kaarten hebt gekocht zeker gaan en anders moet je er vanauit gaan dat je in ieder geval een goed doel steunt! Excuus voor het ongemak maar aan mij heeft het niet gelegen!

Danny live met band op 16 December

8 oktober 2005

Op 16 december zal Danny samen met collega Harold Verwoert en Channah een concert geven met live orkest tbv De Clinic Clowns. Het gaat een geweldig spektakel worden met ook diverse gasten en op een hele bijzondere locatie. Volgende week begint de kaartverkoop en kan je alles lezen op de site waar je kaarten kunt bestellen en wat ze kosten. De locatie zal dan ook bekend worden gemaakt! Zorg dat je erbij bent en steun de Clinic Clowns!

Danny druk met nieuwe liedjes

26 september 2005

Danny is heel druk bezig met het verzamelen van nieuwe liedjes voor een nieuw uit te komen single(s) en album. Wanneer het album precies moet uitkomen is nog niet bekend, maar dit zal pas volgend jaar zijn. De nieuwe single zal dit jaar nog uitkomen!

Single stijgt weer verder!

22 april 2005

Deze week is de single doorgestegen van 44 naar nr. 37 in de TOP 100 ! Helemaal toppie nu op naar de eerste 30! Blijf Danny steunen!

Danny live bij Radio M en Bingo FM

11 april 2005

a.s. Vrijdag 15 april is Danny te gast bij Radio M. Het station voor midden Nederland. Hij zal daar een uur te gast (13.00-14.00uur) zijn bij Dennis Erhardt die het programma presenteert. Dus allemaal luisteren! Op zondag 24 april zal Danny een uur lang te gast zijn (13.00 - 14.00uur) bij Bingo FM, de nieuwe Nederlandstalige zenders in Utrecht en Amersfoort en omgeving!

Single van Danny enorm gestegen!

11 april 2005

De single van Danny is gestegen van nr 61 naar nr 49 in de top 100!!! Zal het dan misschien echt gaan lukken. Blijf de single kopen via deze website of in de bekende cd winkels! Op naar de top 10?!

Danny op 8 april bij Radio Noord en Drenthe en TV

6 april 2005

Op vrijdag 8 april zal Danny een bezoek brengen aan radio Noord te Groningen om daar een interview te geven, daarna zal hij snel doorrijden naar Assen alwaar hij eerst bij Radio Drenthe een interview zal geven, om vervolgens door te gaan naar de TV studio van TV Drenthe om een optreden te verzorgen in de uitzending van die avond 'boven het maaiveld'

Artiestenreis Turkije van 4 t/m 11 oktober 2005

6 april 2005

Van 4 t/m 11 oktober zal er weer een artiestenreis gaan plaatsvinden. U reist mee op een all-inclusive basis, dus eten drinken(10.00 tot 02.00uur), hotel, vliegreis, alle toeslagen en 3 feestavonden zijn inbegrepen. U verblijf in 5 sterren resort Hotel Serapsu in de badplaats Alanya. De artiesten die meegaan zijn: Liesbeth Vollebregt, Denny Dalone, Rob Ronalds en Danny Nicolay natuurlijk! Met een vijfde artiest is de organisator van deze reis; Rob Brouwer nog in onderhandling. De kosten van deze reis bedragen € 575.00 p.p ex € 10.00 visumkosten bij de douane in Turkije. Er komt verder niets bij!!!
Voor informatie kunt een mail sturen naar Rob Brouwer Producties rbp@wanadoo.nl of kijk regelmatig op deze.

Single Danny is weer gestegen!

1 april 2005

Na een foutje in de telling tijdens het paasweekend was de single gezakt naar 97, maar door de goede verkoop van deze week en herstel van de top 100 staat de single weer op 61! Dus blijven kopen en de plaat laten stijgen!

Danny 2e paasdag op TV

21 maart 2005

Op 2e paasdag zal Danny te zien bij Lijn 4 op RTL 4 tussen 11.00 en 12.00uur. Dus allemaal kijken!

single weer gestegen!

18 maart 2005

De single van Danny 'Wat een nacht' is deze week doorgestegen naar nr 61! Geen grote stijging, maar toch stijgen is stijgen! Blijf de single kopen via deze site of via je cd shop!

Single Danny stijgt naar 63 in de mega top 100!

11 maart 2005

Deze week stijgt Danny in de mega top 100 van 93 naar 63! Dus blijven kopen de single via deze site of je CD shop. Nu op naar de top 50!

Single Wat een nacht binnen in de mega top 100!

4 maart 2005

De nieuwe single van Danny is binnengekomen op nr 93 van de mega top 100! Laten we hopen dat het een echte hit gaat worden, dus allemaal de single kopen in de cd shop of via deze website. Iedereen die hem al heeft gekocht alvast bedankt voor jullie steun. Volgende week de nieuwe stand!

Promotieactiviteiten omtrent nieuwe single

28 februari 2005

Maandag 28 februari interview radio Gelderland

Donderdag 3 maart 15.30uur Radio Oost Interview aansluitend 19.00uur TV regio tap TV Oost

Zaterdag 5 maart 12.30uur interview Internet Radio Zingend Nederland

Dinsdag 8 maart Interview Karel van Cooten omroep Brabant 11.00uur

12 maart uitzending Brabant Party TV Brabant

Vrijdag 8 April Interview Radio Noord 14.00 en 15.00uur
Vrijdag 8 April Interview RTV Drenthe radio tussen 16.00 en 17.00uur aansluitend tussen 18.00 en 20.00uur TV boven het maaiveld

Volgende zaken gaan door alleen dagen worden nog gepland:

Interview Omroep Flevoland Hollandse muziekmiddag
Interview Radio M op vrijdagmiddag als hoofdgast
TV optreden Lijn 4 RTL4

Single is Hollandse nieuwe tip en staat op diverse playlisten van regio en lokale en internet zenders!

Benefiet voor Emma Kinderziekenhuis groot succes!

25 januari 2005

Op zaterdag 22 januari werd er bij Danschool van Schaik in Huizen een benefiet marathon gehouden voor het Emma kinderziekenhuis. Diverse artiesten zijn er graag komen optreden o.a. Dario en Rob Ronalds. Danny was natuurlijk ook van de partij want dit is een geweldig goed doel. De leden van de danschool hebben 24 uur gedanst voor het goede doel en hebben een recordbedrag van 26.000 euro opgehaald! Echt helemaal TOP!

Danny live in Sporthal Almere-Buiten

13 januari 2005

Op 26 maart zal Danny optreden in Sporthal Almere-Buiten tijdens een Holland Feestje. Artiesten zoals Gerard Joling, Wolter Kroes, Wilfred, Lesley Williams, Robert Leroy, Danny Nicolay en Rob Ronalds zullen hier aan meewerken.
Verder zullen Hans Kaay en zijn vrouw Rowena ook optreden.
De zaal kaarten zullen in de voor verkoop 20 euro kosten en op de avond zelf 23 euro. Kijk voor meer info op www.sportcafebuiten.nl

Danny de studio in voor nieuwe single!

24 december 2004

Net na de kerstdagen zal Danny weer een paar dagen de studio induiken voor het opnemen van een nieuwe single. Deze opzweepende single zal in Januari uitkomen en officieel worden uitgereikt op 28 januari tijdens de fan-night. Nu maar weer hopen dat het een succes wordt! Aan de single en aan Danny zal het zeker niet liggen!

Danny breekt neus in Turkije

12 november 2004

Het reisje naar Turkije was echt super te gek! Prachtig hotel, lekker weer, goed eten en gezellige en leuke fans. Ik wil ook de groep uit Hilversum nogmaals hartelijk danken voor de leuke week en dat ze mee waren! 1 ding was wat minder leuk die week. Ik had een ongelukje met mijn neus in het zwembad. Het leek allemaal mee te vallen maar eenmaal thuis kreeg ik steeds meer klachten en ben daardoor weer naar de doktor gegaan, foto's gemaakt en ja hoor.... Gebroken neus. Volgende week wordt ik een dagje opgenomen en wordt m'n neus opnieuw gebroken en recht gezet! Maar ja er zijn ergere dingen, al zie ik er wel tegenop. Wie mij met een blauwe neus wilt zien optreden kan op 27 november naar de flater komen in Hilversum, want waarschijnlijk zal het nog redelijk blauw zijn. Maar alles bij elkaar was het een geweldige week en hopen we het nog eens over te doen. Groetjes,

Danny Nicolay

p.s. Binnenkort een fotoverslag op de site

26 september Danny op TV

26 september 2004

26 september zal Danny te zien zijn op RTL tijdens de laatste uitzending van Dayzers tussen 17.00 en 17.30uur! Allemaal kijken dus!

Danny bij nieuw boekingskantoor!

16 september 2004

Danny is een nieuwe samenwerking aangegaan met boekingskantoor The Artist Company te Apeldoorn. Voor optredens en info bel dus The Artist Company. (zie info boekingen)

Danny op bij regiotap van TV Oost

16 september 2004

Op 30 september zal Danny te zien zijn bij TV Oost, In het programma regio-tap. Dit zal Live worden uitgezonden, dus iedereen in het Oosten van het land, kijken dus!

De geur van je huid voor 3e keer op single cd!

31 augustus 2004

Omdat Danny met het liedje De geur van je huid steeds meer succes heeft met optredens, het nummer in bijna alle kroegen van het land wordt gedraaid, het in Spanje dit jaar 1 van de grote Nederlandse vakantiehits was, en Danny met dit nummer in de maand september nog 4x op TV te zien is met dit liedje, heeft de platenmaatschappij besloten, dit ijzersterke nummer nogmaals opnieuw uit te brengen. Een geheel nieuwe verpakking en weer een kans voor Danny! Zou 3 x Scheepsrecht zijn???? Vanaf zaterdag 4 september Single Tip bij de MUSIC STORE! te koop voor 2.99 euro in alle Music Store zaken!!!

Danny op TV

19 augustus 2004

Op 30 augustus wordt de Dayzers Staasloterij uitzending uitgezonden op RTL 4. Op 17 en 24 september zal Danny te zien zijn in het programma Joop op Staatsbezoek wat komt vanaf de Tilburgse Kermis, waar Danny o.a. in het reuzenrad staat! Allemaal kijken dus! (zie voor tijden je programmagids)

TV opnames Dayzers en Joop op staatsbezoek

22 juli 2004

Ja het is een druk weekje. Zo was Danny op 21 Juli voor de opnames van 2 TV uitzendingen op de Tilburgse kermis voor het programma Joop op Staatsbezoek(uitzending in september) en op 23 juli zal Danny na Radio Rijmond doorrijden naar Zeeland om daar een programma op te nemen van Dayzers Camping Tour, welke begin augustus wordt uitgezonden! Wordt vervolgt!

Danny bij TROS muziekcafé!

16 juli 2004

Op 17 juli zal Danny twee nummers ten gehore brengen bij Trosmuziekcafé op radio 2. Deze uitzending is door iedereen bij te wonen of te beluisteren op radio 2 tussen 16.00 en 18.00uur!. Voor meer info kijk op www.tros.nl

Turkijereis bijna volgeboekt!

14 juli 2004

Wil je mee naar Turkije kijk dan snel in de fotogalerie en maak snel een beslissing of je mee wilt gaan, er zijn namelijk zoveel aanmeldingen dat het bijna vol zit! Dus wil je meegaan, vraag dan snel de aanmeldingsformulieren aan en stuur ze op!

Heb je een leuke foto van jou en Danny? Stuur hem

4 juli 2004

Lieve Danny Nicolay fans,
Jullie gaan zo nu en dan wel eens met Danny op de foto.
Stuur deze door aan ons en de leukste foto's worden dan geplaatst in de fotogalerie onder de noemer; mijn ster en ik!
Dus sta je nog niet met Danny op de foto?
Probeer hem dan bij een volgend optreden te strikken om met jou op de foto te gaan.
Je kunt de foto sturen naar:info@dannynicolay.nl en vergeet vooral je naam en woonplaats niet te vermelden

Danny op 4 juli bij Hilversum A-Live

3 juli 2004

Op 4 Juli zal Danny te zien zijn bij Hilversum A-Live op het grote podium op de Groest! Danny zal rond 14.15uur met zijn optreden beginnen!

Danny op 2 juli op TV bij RTL4

28 juni 2004

Op vrijdag 2 juli zal Danny te zien en live te horen zijn bij het programma Lijn 4 van RTL4. Danny zal daar de nieuwe single 'Opa en kleinzoon' ten gehore brengen. Dus allemaal kijken tussen 9.00 en 11.00uur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nieuwe single nu uit!

28 juni 2004

Sinds vorige week is de nieuwe single van Danny uit 'Opa en kleizoon'. Deze is afkomstig van het onlangs verschenen album 'PUUR'. Volgens veel mensen het mooiste nummer van de cd! Er zal de komende weken veel promotie plaatsvinden, wat je terug kunt vinden in het laatste nieuws hier op de site!

Danny zien optreden in Turkije? Je kan mee!

25 juni 2004

Kijk voor alle info voor de reis naar Turkije in het fotoalbum!

Danny op radio 2 bij de Gouden Uren!

25 juni 2004

Op donderdag 1 juli zal Danny tussen 11.00 en 12.00uur te horen zijn op Radio 2 bij 'De Gouden Uren' van de Tros. Hij zal daar een interview geven en de nieuwe single Opa en kleinzoon zal te horen zijn! Allemaal luisteren dus!

Danny bij Hilversum A-Live

24 juni 2004

Op 4 juli zal danny optreden tijden de Amsterdamse Muziekmiddag op de Groest op het grote podium voor de Flater. Het begint vanaf 13.00uur. Andere optredens van Robert Leroy, Peter Beense en Wolter Kroes! Toegang gratis!

Danny op diverse radiostations

24 juni 2004

Op 24 juni zal Danny tussen 16.00 en 17.00uur te beluisteren zijn op Radio Oost, alwaar hij ook hoog op de playlist staat!

Op 6 juli zal Danny tussen 14.00 en 15.00uur te beluisteren zijn op Radio Noord en aansluitend scheurt Danny door naar Radio Drente om daar tussen 15.00 en 16.00uur een interview te geven!

Op zondag 11 juli zal Danny te beluisteren zijn tussen 14.00 en 15.00uur op Omroep Flevoland!

Danny op 2 juli op TV bij RTL4

3 juni 2004

Op vrijdag 2 juli zal Danny te zien en live te horen zijn bij het programma Lijn 4 van RTL4. Danny zal daar de nieuwe single 'Opa en kleinzoon' ten gehore brengen. Dus allemaal kijken tussen 9.00 en 11.00uur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danny op 3 FM

28 mei 2004

Op 7 juli zal Danny in de morgen tijdens het programma van Chiel Beelen te horen zijn op 3FM met Opa en Kleinzoon. Publiek mag dan gaan bellen wat ze er van vinden! Dus Bellen allemaal!

Danny op JordaanFestival in Almere

27 mei 2004

Op 17 Juli is het weer zover: Het 2e JordaanFestival in Almere (bij het Oor). Er komen weer een heleboel artiesten optreden en als het weer net zo leuk wordt als vorig jaar, dan kan het niet meer stuk. Ik hoop je daar te zien! Meer weten? www.jordaanfestival.nl

Website Danny wordt besproken bij radio Flevoland

23 april 2004

Op 24 april kun je op radio flevoland, tussen 10.00 en 10.30uur luisteren naar een programma over websites. De site van Danny zal daar besproken worden en wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat de deskundigen er van vinden! Luisteren dus 89.5FM!

Danny doet mee aan 'Ster in 40 dagen'!

20 april 2004

Zoals velen wellicht gisteren in RTL Boulevard hebben kunnen zien, doet Danny mee aan het nieuwe Tros programma 'Ster in 40 dagen'. Een soort Idols maar dan voor het Nederlandse lied. Op 6 mei aanstaande is de uitzending bij de Tros te zien met de voorrondes en interviews en misschien komt Danny dan ook wel voorbij. Tevens wordt er die avond bekend gemaakt welke artiesten

Klaas Wilting reikt CD album uit!

12 maart 2004

Niemand minder dan Klaas Wilting reikt op 25 april het nieuwe cd album aan Danny uit! Klaas Wilting is 1 van Flevolands bekendste burgers en Danny is er dan ook zeer trots op dat hij dit voor hem wil doen! De optredens deze middag worden verzorgd door Rob Ronalds, Jeroen vd Boom (onder voorbehoud), Chastity en Jeffrey Schenk. Danny zelf zal 2x 45 minuten te zien en te horen zijn.

Feest met Danny Nicolay and Friends!

19 januari 2004

Op 25 april 2004 zal er tussen 14.00 en 18.00uur 'Feest met Danny Nicolay and Friends' plaatsvinden in Partycentrum/dansschool The Lake in Almere Stad. Tevens zal hier Danny zijn eerste album cd worden uitgereikt door een speciale gast! Iedereen is op deze middag welkom! De entree bedraagt € 5.00 p.p (kinderen tot 12 jaar gratis). De leden v/d fanclub kunnen het album deze middag met € 5.00 korting kopen, dus voor € 10.00 (niet leden €15.00), normale winkelprijs € 17.95. Naast natuurlijk de optredens van Danny zullen er zeker 3 muzikale vrienden van hem optreden, wie dat zijn blijft nog even een verrassing, maar 1 ding is zeker het wordt een knalfeest! Zorg dat je erbij bent, want dit mag je niet missen!!!! Zaal open om 13.30uur KIJK VOOR ROUTEBSCHRIJVING OP WWW.THELAKE.NL

Danny op 18 december bij SBS6

17 december 2003

Op donderdag tussen 19.25 en 20.00uur zal Danny te zien zijn bij SBS6 in Show van Nederland, dus allemaal kijken!!!

Danny binnen in de top 100 op nr 66 !!!

1 december 2003

Vandaag is Danny binnengekomen in de top 100 op nr 66!!! en dat is natuurlijk te gek. Alle moeite wordt beloont en Danny is er dan ook heel erg blij mee! Nu nogmaals de oproep naar alle Hilversumse radiostations te mailen met het verzoek de single te draaien en dan moet het toch echt goed komen??!!!

Danny Weekclip bij TV Flevoland!

29 oktober 2003

Volgende week(45) zal de clip van Danny de hele week te zien zijn op TV Flevoland als weekclip! Dus iedereen uit Flevoland kijken dus!

Danny vanavond bij SBS6 Show van Nederland!!!!

23 oktober 2003

Als alles goed gaat zal er vanavond een item van Danny te zien zijn in het programma van SBS6 Show van Nederland! De uitzending begint om 19.30uur. Dus allemaal kijken! Wanneer de uitzenddag verandert zal dat hier op de site te zien zijn. a.s Zondag is Danny te zien op Net 5 tussen 11.00uur en 12.00uur, waar je dan kunt gaan stemmen om Danny opnieuw in het programma terug te krijgen! Dus vooral stemmen!!!!!!!!

Fanclubdag Danny groot succes!!!

13 oktober 2003

De Fanclubdag van Danny afgelopen zondag 12 oktober was een groot succes! Zoals een fanclubdag hoort te zijn waren er natuurlijk heel veel fans van Danny aanwezig en waren de optredens van de artiesten onzettend leuk! Ook de reacties van de fans waren overweldigend! Jammer dat Danny snel weg moest voor de televisie opnamens die hij s' avonds had in Tilburg, maar dat hoort erbij! Verder kunnen we terug kijken op een geslaagde dag! Binnenkort zullen er een hoop foto's hier op de site staan en kun je ook kijken naar de fotoreportage op www.doublefocus.nl !

Papegaai vernoemd naar Danny

29 augustus 2003

1 van Danny's grootste fans heeft de papegaai welke zij vandaag kado heeft gekregen naar Danny vernoemd en heet dan dus ook Danny! Enig verschil is dat het beestje een vrouwtje is en Danny zelf niet, maar ja alles went. En met de huidige plastische techniek kan de papegaai er altijd nog iets aan laten doen als het niet lekker in z'n/haar vel zit! Neemt niet weg dat ik het erg leuk vind dat Marjan dit heeft gedaan! Ik ben benieuwd hoe zij eruit ziet en verwacht dus binnenkort een foto welke dan ook op de site te zien zal zijn. Wanneer eten we beschuit met muisjes?......wordt vervolgd!

Fanclubmiddag op 12 oktober 2003

24 april 2003

Op zondag 12 oktober a.s. zal er Danny een fanclubmiddag houden in Partycentrum 'Route 66' te Almere. Reserveer de 12e oktober maar in je agenda! Op deze fanclub is natuurlijk een optreden te bewonderen van Danny, maar ook gastoptredens van: Grad Damen, Alex, Country Wilma, Hans van Rijswijk, Stephan, Sylvia en Gerard Joling. Verder is een fanclubwinkel, waar je leuke hebbedingetjes kunt kopen van en over Danny. Nadere informatie zoals locatie en entreeprijs volgen (gastoptredens onder voorbehoud!)